Facebook ▼

Vadászgörényes magazin?
2021.08.01. 21:40:01

Idén végre valóra válik egyik régi álmunk és elkészül magazinunk első számának anyaga. A Makogó Magazin az első olyan magyar nyelvű offline kiadvány, amely kifejezetten a vadászgörényekről szól és negyedévente jelenik majd meg.

 

A Makogó Magazin 2021 Őszi számát augusztusban küldjük a nyomdába, így tagjaink hamarosan a kezükbe vehetik azt. A cikkeket mindig úgy igyekszünk majd összeállítani, hogy éppen aktuális, érdekes, új információkat nyújtsunk tagjainknak. Ezért ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok, kérjük jelezzétek nekünk az egyesulet@miskolcimakogo.hu e-mail címen.

 

És akkor elárulunk néhány érdekes dologot a Magazin első számáról!

A címlapon Igor vadászgörényt láthatjátok. Azt hiszem nyugodtan elmondhatjuk, hogy vele és kis barátjával Pajkossal kezdődött minden. Ugyanis az ő gazdijaik (Heni és Mónika) szervezték az első találkozókat és alapították egyesületünket 15 évvel ezelőtt!

 

Makogó Magazin 2019 Tél

 

Cikkeinkben nemcsak aktuális problémákkal, egészségügyi és görénynevelési kérdésekkel foglalkozunk, de igyekszünk tájékoztatni tagjainkat az egyesületünket érintő helyi hírekről, állatorvosok, tenyésztők, más vadászgörényes szervezetek elérhetőségeiről, sőt  az állat- és természetvédelmi szempontból fontos országos esetleg világméretű problémákról is!

A sok komolyság mellet azért egy kis kézműveskedésnek és játéknak is hagytunk helyet...

 

Makogó Magazin 2019 Tél

 

Ha érdekel a tagság vagy a magazin, keress minket az egyesület@miskolcimakogo.hu e-mail címen, a +36705336762 telefonszámon!

 

Legújabb hírek ▼

2021.08.01. 21:40:01
Idén végre valóra válik egyik régi álmunk és elkészül magazinunk első számának anyaga. A Makogó Magazin az első olyan magyar nyelvű offline kiadvány, amely kifejezetten a vadászgörényekről szól és negyedévente jelenik majd.
2019.10.16. 13:40:23
Az első, májusi rendezvény sikere után október 13-án ismét megrendezésre került Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban a Pet Expo Hungary, nemzetközi akvarisztikai, terrarisztikai kisállat kiállítás és vásár.
Webdesign: Avasweb Kft.
© 2015, Miskolci Makogó - Együtt a Vadászgörényekért Közhasznú Egyesület